Granlund Isännöinti

Yhdistämme vahvan isännöintiosaamisen ja kiinteistöjohtamisen yhdeksi kokonaisuudeksi taloyhtiöiden hyväksi.

Granlund Isännöinti

Yhdistämme vahvan isännöintiosaamisen ja kiinteistöjohtamisen yhdeksi kokonaisuudeksi taloyhtiöiden hyväksi.

Granlund Isännöinti Oy aloitti toimintansa toukokuussa 2020 kun Talohallinnan vahva isännöintiosaaminen sekä Granlundin talotekniikan ja korjausrakentamisen suunnittelun asiantuntijapalvelut yhdistettiin. Asumisen arjen sujuvuus sekä kiinteistöjen pitkäjänteinen ylläpito ovat toimintamme keskiössä, mutta voimme tarjota myös aivan uudentyyppisiä palveluita taloyhtiösi hyväksi.

Talohallinnan 50 vuoden kokemus sekä jatkuva halu kehittää toimintaa tekevät meistä erinomaisen kumppanin isännöintiin. Palveluksessamme on yli 30 isännöintialan ammattilaista, lisäksi myös muut Granlund-konsernin rautaiset asiantuntijat ovat käytössämme. Toimialueenamme on pääkaupunkiseutu – Helsinki, Espoo ja Vantaa.

Granlund-konserni

Granlund on voimakkaasti kasvava rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijakonserni, joka panostaa innovaatio- ja kehitystoimintaan. Granlund tarjoaa taloyhtiöille kokonaisvaltaisia palveluja, joihin kuuluvat mm. taloyhtiöiden peruskorjaukset ja energiapalvelut sekä rakennesuunnittelun ja rakennusteknisen valvonnan palvelut. Granlund vahvistaa asuntojen energiatehokkuutta ja huomioi ratkaisuissaan taloyhtiön aidot tarpeet.

Granlundin palveluksessa on yli 1000 asiantuntijaa 23 paikkakunnalla ympäri Suomen. 1960 perustettu Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama suomalainen yritys.

Granlund Manager

Käytössämme on maailman huippua edustava kiinteistöjohtamisen ohjelmisto Granlund Manager, joka tarjoaa ajantasaista tietoa kiinteistöistä. Managerin avulla toiminta tehostuu, ennustettavuus lisääntyy ja tieto jakautuu kaikille sitä tarvitseville helposti.