Etsitkö uutta kumppania isännöintiin?

Meiltä saat vastuullista isännöintiä kotisi parhaaksi.

Etsitkö uutta kumppania isännöintiin?

Meiltä saat vastuullista isännöintiä kotisi parhaaksi.

Miksi valita Granlund Isännöinti?

Kattavat isännöintipalvelumme tekevät asumisesta ja omistamisesta mukavaa

Huolehdimme taloyhtiön hallinnosta, yhtiökokouksista, kirjanpidosta, asukasviestinnästä ja palveluverkoston kuten kiinteistönhuollon ja siivouksen johtamisesta. Isännöinti on tiimityötä: meillä taloyhtiön isännöintitiimiin kuuluvat kiinteistösihteeri, vastikevalvoja, isännöitsijä ja kirjanpitäjä. Yhdessä pidämme huolen siitä, että taloyhtiönne arki on sujuvaa. Sinulle jää aikaa elää ja viihtyä.

Palvelemme ripeästi haluamallasi tavalla

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa helposti puhelimitse, sähköpostitse ja taloyhtiön omien sivujen kautta. Tarjoamme osakkaiden, asukkaiden, hallituksen ja isännöinnin väliseksi viestintä- ja tietokanavaksi nykyaikaiset sähköiset palvelut. Toimistomme Helsingissä palvelevat arkisin klo 9-15. Valitse sinulle sopivin tapa, me olemme tavoitettavissa diginä ja livenä!

Saat teknisen isännöinnin aina vakiona – otamme haltuun talosi koko elinkaaren

Aloittaessamme yhteistyön, teemme katselmuksen, jossa käymme läpi kiinteistön rakenteet ja talotekniset järjestelmät kuten ilmanvaihto, lämmitys- ja sähköjärjestelmät. Kartoitamme myös kiinteistön käyttö- ja huoltohistorian. Katselmuksen ja kartoitusten pohjalta on mahdollista laatia yhdessä taloyhtiöstrategia, joka antaa suuntaviivat tuleville valinnoille huomioiden myös osakkaiden näkemykset. Oikea-aikaiset korjaukset ja suunnitelmallinen ylläpito pitävät taloyhtiön asumiskustannukset kurissa ja asumismukavuuden sekä osakkeiden arvon kohdallaan.

Ylläpitojärjestelmämme pitää talosi tiedot ajan tasalla ja käytettävissä 24/7

Taloyhtiön asioita ja kiinteistön ylläpitoa on helppo hallita ja suunnitella, kun kaikki tieto on käytettävissä milloin vain, missä vain, vaikka suoraan omasta puhelimesta. Tarjoamme hallituksille reaaliaikaisen pääsyn taloyhtiön talouteen, tilitietoihin, laskuihin ja muuhun sähköiseen aineistoon sekä sähköiset allekirjoitukset ja sähköisen ilmoitustaulun osakas- ja asukasviestintään. Kehittämämme Granlund Manager -järjestelmä sisältää kaiken teknisen kiinteistötiedon, kuten huolto- ja korjaussuunnitelmat. Granlund Managerin avulla on mahdollista seurata myös talon energiankulutusta.

Uuden ajan kokonaisvaltaista isännöintipalvelua

Uuden ajan isännöintipalvelumme kattaa kaikki taloyhtiösi tarvitsemat toimenpiteet yhdessä ja samassa paketissa. Oman vastuuisännöitsijän kanssa asiointi on helppoa ja nopeaa.

Teemme päivittäin työtä taloyhtiöiden arvon, asumisviihtyvyyden, yhteisöllisyyden ja kehityksen hyväksi. Haluamme luoda tulevaisuuden arvokiinteistöjä, joissa kaikki haluavat asua. Otamme vastuun koko elinkaaresta.

Kaikki kerralla yhdestä paikasta!

Suunnitteletko peruskorjausta tai julkisivusaneerausta?

Tarjoamme myös korjausrakentamisen palveluja aina kuntoselvityksistä peruskorjauksen suunnitteluun ja valvontaan. Ammattilaisemme vastaavat korjausten sujuvasta toteutuksesta ja toimivat asiakkaan edunvalvojana, onpa kyse sitten julkisivuremontista, putkiremontista tai uusista energiaratkaisuista, kuten lämpöpumppujärjestelmien valinnasta ja käyttöönotosta.

Arvostatko energiasäästöä ja vastuullisia valintoja?

Energiansäästöä ja vastuullisia valintoja arvostavalle tarjoamme energiaseurantaa ja parannusehdotuksia energiatehokkuuteen ja tietoa hiilijalanjäljestä.

Investointi energiatehokkuuteen esim. peruskorjaushankkeen yhteydessä pienentää taloyhtiön korjausvelkaa, energialaskuja ja taloyhtiön aiheuttamia hiilidioksidipäästöjä.

Kiinnostuitko?

Tarjoamme vastuullista isännöintiä kotisi parhaaksi!

Kuinka voimme auttaa?