Etsitkö uutta kumppania isännöintiin?

Meiltä saat vastuullista isännöintiä kotisi parhaaksi.

Etsitkö uutta kumppania isännöintiin?

Meiltä saat vastuullista isännöintiä kotisi parhaaksi.

Miksi valita Granlund Isännöinti?

Kattavat isännöintipalvelumme tekevät asumisesta ja omistamisesta mukavaa

Huolehdimme taloyhtiön hallinnosta, yhtiökokouksista, kirjanpidosta, asukasviestinnästä ja palveluverkoston kuten kiinteistönhuollon ja siivouksen johtamisesta. Isännöinti on tiimityötä: meillä taloyhtiön isännöintitiimiin kuuluvat kiinteistösihteeri, vastikevalvoja, isännöitsijä ja kirjanpitäjä. Yhdessä pidämme huolen siitä, että taloyhtiönne arki on sujuvaa. Sinulle jää aikaa elää ja viihtyä.

Ylläpitojärjestelmämme pitää talosi tekniset tiedot ajan tasalla ja käytettävissä 24/7

Kiinteistön ylläpitoa on helppo hallita, kun kaikki tieto on yhdessä paikassa ja käytettävissä milloin vain, missä vain, suoraan omasta puhelimesta. Kehittämämme Granlund Manager -järjestelmä sisältää kaiken teknisen kiinteistötiedon, kuten huolto- ja korjaussuunnitelmat, pelastussuunnitelmat, asukkaiden palvelupyyntöjen käsittelyn ja käyttöpäiväkirjan sekä kiinteistön dokumentit. Granlund Managerin avulla seuraamme myös talon energiankulutusta.

Saat teknisen isännöinnin aina vakiona – otamme haltuun talosi koko elinkaaren

Aloittaessamme yhteistyön, teemme kartoituksen, jossa käymme läpi kiinteistön rakenteet ja talotekniset järjestelmät kuten ilmanvaihto, lämmitys- ja sähköjärjestelmät. Kartoitamme myös kiinteistön käyttö- ja huoltohistorian. Asukkaiden näkemykset ja palautteet huomioimme tarkasti. Tämän pohjalta laadimme yhdessä taloyhtiöstrategian, joka antaa suuntaviivat tuleville valinnoille. Oikea-aikaiset korjaukset ja suunnitelmallinen ylläpito pitävät taloyhtiön asumiskustannukset kurissa ja asumismukavuuden sekä osakkeiden arvon kohdallaan.

Palvelemme ripeästi haluamallasi tavalla

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa helposti puhelimitse, sähköpostitse ja taloyhtiön omien sivujen kautta. Toimistomme Helsingissä palvelevat arkisin klo 9-16. Palvelupyynnöt voit lähettää kätevästi kännykällä lataamalla vain QR-koodin. Valitse sinulle sopivin tapa, me olemme tavoitettavissa.

Uuden ajan kokonaisvaltaista isännöintipalvelua

Uuden ajan isännöintipalvelumme kattaa kaikki taloyhtiösi tarvitsemat toimenpiteet yhdessä ja samassa paketissa räätälöitynä taloyhtiöllesi sopivaksi. Oman vastuuisännöitsijän kanssa asiointi on helppoa ja nopeaa.

Suunnitteletko peruskorjausta tai julkisivusaneerausta?

Tarjoamme myös korjausrakentamisen palveluja aina kuntoselvityksistä peruskorjauksen suunnitteluun ja valvontaan. Ammattilaisemme vastaavat korjausten sujuvasta toteutuksesta ja toimivat asiakkaan edunvalvojana, onpa kyse sitten julkisivuremontista, putkiremontista tai uusista energiaratkaisuista, kuten lämpöpumppujärjestelmien valinnasta ja käyttöönotosta.

Arvostatko energiasäästöä ja vastuullisia valintoja?

Energiatehokkuuspalveluidemme avulla pienennät sekä taloyhtiösi energialaskua että hiilijalanjälkeä. Esimerkiksi lämpöpumppu on tehokas tapa säästää energiaa.

Kiinnostuitko?

Räätälöimme juuri taloyhtiöllesi sopivan isännöintipaketin!

Kuinka voimme auttaa?