Granlund laajentaa isännöintialalle
Granlund laajentaa isännöintialalle

Granlund Isännöinti vahvistaa teknisen isännöinnin osaamista liiketoimintakaupalla

Granlund laajentaa isännöintialalle

Granlund Isännöinti vahvistaa teknisen isännöinnin osaamista liiketoimintakaupalla

Granlund Isännöinti Oy on tehnyt liiketoimintakaupan Uudenmaan Tekninen Isännöinti Oy:n kanssa ja vahvistaa näin osaamistaan teknisen isännöinnin puolella. Taustalla on pitkäaikainen yhteistyö yritysten kesken.

Uudenmaan Tekninen Isännöinti Oy tarjoaa teknisen isännöinnin palveluja, kuten osakkaiden muutostöiden ja vahinkokorjausten  hallintaa. Yrityksen työntekijät siirtyvät Granlund Isännöinnille vanhoina työntekijöinä.

Granlund Isännöinti Oy perustettiin toukokuussa 2020 ja sen tavoitteena on tarjota taloyhtiöille osaamista koko kiinteistön elinkaaren hallintaan. Valikoimaan kuuluvat perinteisen isännöinnin lisäksi Granlund-konsernin tarjoamat asiantuntijapalvelut sekä nyt myös tekninen isännöinti. ”Haluamme löytää asiakkaalle oikean asiantuntijan oikeaan paikkaan. Liiketoimintakauppa Uudenmaan Teknisen Isännöinnin kanssa täydentää palveluvalikoimaamme, kun voimme palvella asiakkaitamme paremmin nyt myös teknisen isännöinnin asioissa”, kommentoi Granlund Isännöinti Oy:n toimitusjohtaja Tero Heikkilä.

Granlund Isännöinti Oy on isännöintikentässä täysin uudenlainen toimija tarjotessaan taloyhtiöille kokonaisvaltaista palvelua. Tavoitteena on viedä taloyhtiöiden omaisuudenhallinta ammattimaisempaan suuntaan ja tarjota siihen hyvät työkalut. Jokaiseen taloyhtiöön tullaan esimerkiksi kytkemään kiinteistöjen johtamisjärjestelmä Granlund Manager, joka tuo ammattimaisen kiinteistönpidon asiakkaille. Järjestelmän avulla voidaan huolehtia, että taloyhtiön korjaustoimet tehdään ajallaan ja omaisuuden arvo kehittyy suunnitelmallisesti.

Lisätietoja:

Tero Heikkilä, toimitusjohtaja, Granlund Isännöinti Oy, 0400 160 342, tero.heikkila@granlund.fi