Avaintilaus

Avaintilaus

  • Voit tilata suojattuja lisäavaimia alla olevalla lomakkeella. Tilauksen on oikeutettu tekemään huoneiston osakas tai osakkaan valtuuttama henkilö (valtakirja tilauksen liitteeksi). Tarkastamme osakkaan tiedot taloyhtiön osakeluettelosta ennen tilauksen välitystä lukkoliikkeelle. Vanhemmista avaintyypeistä (Abloy Classic, Exec ja useimmat ura-avaimet) on mahdollista teetättää kopio suutarilla. Turvalukot ovat osakkaan vastuulla, niiden avaimia ei voi tilata isännöitsijältä.

    Lukkoliike on yhteydessä tilaajaan, kun avaimet ovat noudettavissa. Avain tulee noutaa henkilökohtaisesti tai valtakirjalla. Avainta noudettaessa tulee esittää henkilöllisyystodistus.

    Lukkoliike veloittaa avaimesta ja mahdollisesta pikatilauksesta kulloinkin voimassa olevan hinnastonsa mukaan ja tilaus maksetaan noudettaessa. Osa lukkoliikkeistä tarjoaa myös mahdollisuuden tilata avaimet postiennakolla, jolloin asiakas saa avaimet lähimpään postitoimipisteeseensä. Avainten toimitusaika on normaalitoimituksena noin viikko ja pikatilauksena 3-4 päivää.

  • Kohde, jonka avaimet tilataan

  • Tilaajan tiedot

  • Max. file size: 2 MB.
    maksimi tiedostokoko 2 MB